Toni Serrat insulta Joan Ballana a la sortida del ple de Vic

El regidor de CiU li va dir al republicà que era un “cabró” per unes declaracions a la sessió sobre les antenes del carrer Sant Fidel

Redacció Osona.com
07 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:46h

Toni Serrat parlant amb Fabiana Palmero. Foto: Adrià Costa


El ple de l’Ajuntament de Vic, celebrat ahir, va viure un episodi desagradable en finalitzar la sessió. A la sortida de l’edifici municipal, el regidor d’Economia i Serveis, Toni Serrat (CiU) va insultar el portaveu d’ERC i cap de l’oposició, Joan Ballana, que estava al carrer parlant amb els seus companys.

En concret, Serrat li va etzibar, davant de testimonis: “Cabró”, tal com ha apuntat Ballana al seu Twitter i tal com el mateix Serrat ha reconegut a Osona.com. Un menyspreu que ni ERC Vic ni Ballana tornaran a “tolerar”.

Serrat, en paraules en aquest diari, ha dit que li sap greu haver insultat el republicà, fruit d’una “calentura” a dins del ple. El regidor convergent, però, recrimina a Ballana que a la sessió, en el marc del debat sobre l’antena del carrer Sant Fidel, li va dir que s’estava “rient” dels seus arguments, quan acusava l'equip de govern d'estar "jugant amb la salut" de les persones afectades. Unes paraules que Serrat va interpretar que tenien com a objectiu fer-lo “quedar malament” davant dels veïns que hi havia a la sala. “Jo no em vaig riure de ningú”, insisteix.
 

Joan Ballana i Maria Balasch, al ple d'aquest dimecres. Foto: Adrià Costa