Els Garrins Metàl·lics guanyen el Premi al disseny del robot a Eindhoven

L'equip de la UVic-UCC queda en setè lloc

Els Garrins Metàl·lics, a Eindhoven
Els Garrins Metàl·lics, a Eindhoven | UVic
Redacció Osona.com
05 d'abril del 2016
Actualitzat el 06 d'abril a les 10:59h
L’equip de robòtica de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Garrins Metàl·lics, ha guanyat el premi al disseny del robot a la competició First Tech Challenge Open Dutch Championship, celebrat aquest cap de setmana a Eindhoven (Holanda).

L’equip, format per  Aina Fernández, Oriol Galceran, Albert Mallol, Sergi Martínez, Ignasi Peiris, Albert Rovira, Sheila Sánchez, Eva Sitjà i Pere Sucarrats i els seus dos entrenadors, Víctor Clavijo i Carles Sala, va quedar en 7è lloc d'un total de 49 equips i va poder participar a la semifinal en aliança amb un equip rus. Aquest és un molt bon resultat, tenint en compte que l'equip ha renovat aquest any tots els membres, inclosos els entrenadors.  Els Garrins Metàl·lics ha estat l'únic equip català de la competició, en la qual també hi han participat equips d’Andalusia, Euskadi, Holanda, Regne Unit, Romania, Alemanya, Aràbia Saudita, Itàlia, Israel, Albània i Rússia.

En el moment del lliurament del premi el jurat va reconèixer el disseny funcional i tècnic del robot, a més de l’excel·lent documentació tècnica que va aportar l'equip. També va destacar el fet que es tractés d’un disseny completament propi i la professionalitat amb què el van desenvolupar.

La FIRST Tech Challenge (FTC) és una competició internacional en què diferents equips organitzats en grups de fins a 10 estudiants són responsables de dissenyar, construir i programar els seus robots per competir en un format d’aliança contra altres equips. La final mundial tindrà lloc als Estats Units a finals d'abril.
Arxivat a