Quatre medalles de la UE Gurb a la Copa Catalana de gimnàstica rítmica

Tretze gimnastes del club participen al campionat

El trio infantil, al podi | E. Funoll
Redacció Osona.com
22 de març del 2016
Actualitzat a les 12:25h

La UE Gurb ha obtingut quatre medalles a la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica en edat escolar Zona Nord que es va celebrar aquest dissabte, 19 de març, a la Torre de Claramunt (Anoia).

En categoria infantil, van ser les primeres classificades en la modalitat de conjunt, amb l’equip integrat per Jana Torras, Lucía Agramunt López de Santa María, Laia Nogué i Maria Puigneró, i en la modalitat de trio, amb l’equip format per Irina Saifz Cono, Xènia Minoves i Elia Prat.

A més, en la modalitat de duo aleví van obtenir un meritori segon lloc amb el duet format per Núria Font i Gina Homs. Per últim, la prebenjamina Laura Quero va quedar tercera en la categoria individual.

En total, al campionat d’aquest dissabte hi van participar 13 gimnastes de la UE Gurb, que van trobar-se a la Torre de Claramunt amb un total de 186 gimnastes repartides en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, júnior i sènior.