Polèmica a les Masies de Voltregà per la cremada d'un nen a l'escola bressol

Som Voltregà, a l'oposició, demana una auditoria per verificar que es compleix la normativa

Redacció Osona.com
22 de març del 2016
Actualitzat a les 9:05h
El grup municipal de Som Voltregà, a l’oposició de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà, ha sol·licitat l’auditoria d’una empresa externa per a l’escola bressol de Can Riva. El propòsit és verificar que el centre compleixi totes les normatives vigents.

En el rerefons de tot plegat hi ha l’accident d'un dels nens de l’escola. el passat 24 de febrer. L'infant va obrir un aixeta mentre l’estaven rentant en una banyera, l’aigua va sortir molt calenta i li va provocar cremades de segon grau a diverses parts del cos, la qual cosa va obligar a ingressar-lo a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Som Voltregà dóna suport a la família del menor i a la mestra, però considera que les afirmacions de les parts implicades són “diferents”, per això ha reclamat l’auditoria. L’Ajuntament defensa que la normativa es compleix i que la guarderia ha passat totes les inspeccions, mentre que els pares pensen que s’hauria pogut evitar amb un limitador de temperatura a l’aixeta.
 
 

Amb motiu de l'accident que va patir un menor amb cremades de 2n grau a l'escola bressol de Can Riva,des de SOM hem anat...

Posted by SOM Voltregà on jueves, 17 de marzo de 2016