Un jove de Vic mor en l'accident a la C-17 i un altre pateix mort cerebral

En el sinistre van resultar ferides sis persones més, una d'elles en estat molt greu

Redacció Osona.com
21 de març del 2016
Actualitzat el 23 de març a les 8:17h

Anna Erra, aquest matí amb la premsa. Foto: Adrià Costa

La persona que ha mort després de patir un accident de trànsit ahir a la C-17 al terme municipal de Seva és un jove de Vic, tal com ha explicat l’alcaldessa Anna Erra, en el minut de silenci que s’ha fet davant de l’Ajuntament en motiu d’una altra fatídic sinistre, el d’un autocar, ahir al Montsià, on van morir 13 persones. Un altre dels ferits està en estat de mort cerebral. Es tracta de dos joves vigatans, de 28 i 21 anys, respectivament.

El sinistre va tenir lloc a les 20:15 hores, al quilòmetre 43 en sentit sud de la carretera, i s’hi van veure implicats dos vehicles, en un dels quals hi anaven cinc joves vigatans, de la comunitat sikh i de nacionalitat índia. Vuit persones van resultar ferides, tres d'elles crítiques: una va ser evacuada a l'Hospital de la Vall d'Hebron i les altres dues es van portar a l'Hospital de Granollers. Les altres cinc víctimes van resultar ferides de poca gravetat: quatre van ser portades a Granollers i la cinquena va ser evacuada a l'Hospital Universitari de Vic.

Una d’aquestes persones ha mort al llarg d’aquesta nit, tal com ha confirmat el SCT aquest matí, i una altra té una paràlisi cerebral. No es pateix per la vida de la resta de persones ferides.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions dels Bombers.

L'alcaldessa de Vic ha lamentat l'accident i ha traslladat el condol a la família. "Hem de ser conscients que la mortalitat a les carreteres ha de disminuir", ha apuntat.
Arxivat a