La delegació d'Osona del Banc d'Aliments ja té seu

Les noves instal·lacions s’han ubicat al carrer Sant Just de Vic

Redacció Osona.com
20 de març del 2016
Actualitzat a les 9:14h

Acte de presentació de la seu. Foto: Manel Tamayo


La delegació d’Osona del Banc dels Aliments va inaugurar dimecres passat un nova seu, que fins ara no existia. A partir d’ara, gràcies a la cessió que ha fet Càritas Arxiprestal, es disposa d'aquest espai fisic.

Aquesta és la segona delegacio comarcal del Banc Aliments que disposa de seu pròpia. Això permet tenir un lloc per dur a terme les accions pròpies del Banc, reunions amb les entitats de Vic i comarca, xerrades, formació, preparació i organització de campanyes, relacio amb el voluntariat... La seu esta ubicada al carrer Sant Just, 1, 1r pis a Vic, als locals de Càritas.

Una cinquantena de persones va omplir la sala d' actes. Hi havia representants d’entitats de Vic i comarca: Càritas Arxiprestal, Càritas Diocesana, Creu Roja, Casals de Gent Gran, El Tupí i tècnics de serveis socials municipals.

L'acte va comptar amb la participació de Rosa Brutau, vicepresidenta del Banc dels Aliments de Barcelona; Jaume Tutusaus, coordinador general de les delegacions a comarques; Belén Gonzalez, del departament de comunicació del Banc dels Aliments de Barcelona, i Xavier Farrés, delegat de la comarca d' Osona. En acabar la presentació es va fer una visita a les instal·lacions del Rebost Solidari.
Arxivat a