Agenda d'actes del Dia de la Dona a Osona

Moltes poblacions organitzen activitats per la commemoració del 8 de març

Redacció Osona.com
07 de març del 2016
Actualitzat a les 12:49h
Cartell del Dia de la Dona
Cartell del Dia de la Dona | Aj.Calafell

El Consell Comarcal d’Osona s’ha sumat a a la campanya unitària Compromís amb l’equitat de gènere (#EQUITAT8M), que ha posat en marxa l’Institut Català de les Dones per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, campanya que també subscriuen diputacions i entitats municipalistes.

La imatge d’aquesta campanya commemorativa és, per una banda, un reconeixement al feminisme i a la lluita històrica de les dones per aconseguir l’equitat de gènere, però, sobretot, vol posar de relleu el compromís de tota la societat catalana per avançar de manera eficaç i efectiva cap una igualtat d’oportunitats real entre dones i homes. Aquest avenç serà possible gràcies al desplegament de la Llei 17/2015 de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes i la participació i suport del teixit d’entitats de dones del nostre país en les actuacions que ara cal desenvolupar.

A la comarca d’Osona, moltes localitats han programat diferents activitats per sumar-se a la commemoració del 8 de març, activitats organitzades o promogudes per entitats i associacions del territori que promouen la sensibilització ciutadana al voltant de les desigualtats encara existents a la nostra societat.
 

Agenda d’actes a Osona del Dia de la Dona