Brams, Nyandú, Tomeu Penya i Guillem Albà se sumen al Clownia 2016

La tercera edició del certamen se celebrarà del 23 al 25 de juny a Sant Joan de les Abadesses

Nació Digital
01 de març del 2016
Actualitzat a la 13:36h

Fotografia de família d'alguns dels artistes del Clownia 2016, amb el cartell del festival, aquest dimarts 1 de març a les escales de l'Antiga Fàbrica Damm. Foto: Pau Cortina


La tercera edició del Clownia Festival ha tancat el seu cartell aquest dimarts amb la incorporació de noms com Brams, Itaca Band, Buhos, Nyandú, Tomeu Penya, Animal o Pepet i Marieta, entre altres. En l'apartat internacional, el certamen també ha anunciat les actuacions de l’ivorià Tiken Jah Fakoly i els japonesos Tex & Sun Flower Seed.

Com a gran novetat, el festival de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) es desenvoluparà al llarg de tres nits, del 23 al 25 de juny, amb una primera jornada de concerts gratuïts a la plaça Major per celebrar la revetlla de Sant Joan. La participació de Guillem Albà, amb l’espectacle Marabunta i impartint tallers de clown, és un altre dels reclams.

A tots aquests noms se'ls ha de sumar les actuacions ja anunciades d'Els Catarres, La Raíz, Itaca Band i Will and The People. L'organització del Clownia serà un dels grans projectes de Txarango per al 2016, un any que se'l prendran de descans i reflexió després de dos discos i cinc gires consecutives. De fet, serà la primera vegada que no actuaran en el seu propi festival.
Arxivat a