Gay de Liébana estrena un cicle de xerrades sobre empresa familiar

La conferència, organitzada per Consell Empresarial d’Osona, es farà dijous a Vic

Redacció Osona.com
01 de març del 2016
Actualitzat a les 11:12h
Gay de Liébana, a Manresa
Gay de Liébana, a Manresa | UManresa

El Consell Empresarial d’Osona ha organitzat un cicle de conferències d’empresa familiar. La primera proposta tindrà com a protagonista el prestigiós economista José María Gay de Liébana, que oferirà la xerrada “Pimes familiars en un entorn global i canviant”. L'acte tindrà lloc a les 19:30 hores, el proper dijous, 3 de març, a l’Auditori Vila d’Abadal del Sucre de Vic. Cal inscripció prèvia.

El cicle tractarà de tres grans temes: protocol familiar, successió i relleu generacional; creixament i internacionalització d'empresa familiar; i professionalització d'una empresa familiar. Hi haurà un total de cinc conferències al llarg de l'any.

El doctor Gay de Liébana introduirà en la seva xerrada alguns elements d’anàlisi en aquest marc i de la importància de donar relleu a les sinergies entre diferents operadors del mateix territori.

Doctor en Ciències Econòmiques i Dret, José María Gay de Liébana és professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de Barcelona. Premi Economia 2012, també ostenta altres distincions i és autor de diverses obres, alhora que és conegut per participar com a expert en diversos mitjans de comunicació, aportant una visió molt pedagògica.

La conferència de Gay de Liébana compta amb la col·laboració de l’empresa logística Nordlogway.
Arxivat a