Dos detinguts a Manlleu per extorsionar un home amenaçant-lo de publicar fotos seves amb una prostituta

La víctima ja havia pagat 900 euros i n’hi demanaven 1.000 més

Redacció Osona.com
27 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:18h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 de febrer a Manlleu dues persones de 27 i 45 anys, de nacionalitat brasilera i cubana i veïnes de Barcelona, com a presumptes autores dels delictes d'extorsió, robatori violent, revelació de secrets i assetjament.

Els fets es remunten al 3 de febrer quan un home va contractar els serveis de d'una persona que es dedicava a la prostitució, que es va adreçar al seu domicili acompanyada d'una altra. Després de passar-s'hi algunes hores, li van fer fotos compromeses, a més de sostreure-li l'ordinador portàtil.

Les dues persones li van demanar una quantitat de diners com a condició per a retornar-li l'ordinador i no fer difusió de les fotografies compromeses als seus contactes, a les xarxes socials i a l'empresa on treballava. En un primer moment, els va pagar 900 euros, però en constatar que li exigien un nou pagament de 1.000 euros, va decidir denunciar-ho als Mossos d'Esquadra.

Després de diverses indagacions per identificar les dues persones extorsionadores i el 22 de febrer els agents van dur a terme un operatiu a Manlleu que va culminar amb la seva detenció. Després de declarar en seu judicial, el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.
Arxivat a