Javier del Río guanya el concurs d'Instagram dels Tonis de Vic

La segona edició del certamen rep un centenar d’imatges

La foto guanyadora
La foto guanyadora | Javier del Río
Redacció Osona.com
25 de febrer del 2016

Javier del Río (@reivajledoir), de Sant Hipòlit de Voltregà, és el guanyador de la segona edició del concurs d'Instagram de la festa dels Tonis de Vic, organitzat per InstaOsona, l'Associació Tonis de Vic i Eixmedia. Amb 165 likes, s'ha proclamat vencedor i, ara, com a premi, podrà gaudir de dos menús degustació al Restaurant Major 3 de Vic per un divendres al vespre. Els usuaris @smfotografies i @mescalep han quedat finalistes amb 139 i 130 likes respectivament.

La foto de Del Río es va imposar en la votació popular que es va fer des de dimarts a les 10 del vespre fins l'endemà a la mateixa hora. Prèviament, l'organització del concurs havia escollit les tres fotos finalistes d'entre el centenar que es van etiquetar amb #tonisvic16 i #instaosona entre el 13 i el 16 de febrer.

A la imatge guanyadora s'hi veu un dels carros que va participar en el passant dels Tres Tombs del diumenge 14 de febrer. Els efectes aplicats donen un toc antic a la foto. En les altres dues finalistes el protagonisme és per als cavalls.

Amb 4.100 seguidors a Instagram i amb més de 43.500 fotos etiquetades amb #instaosona per part de centenars d’usuaris, InstaOsona s’ha consolidat com la comunitat instagramer a la comarca.

 

Programa d’actes i recorregut del passant

Recull de galeries de fotos de la festa dels Tonis de Vic

Recull de galeries de fotos de la festa dels Tonis a Osona

Arxivat a