Un encaputxat entra en una joieria de Prats, lliga el propietari i l'apallissa

L’agressor va fugir corrents sense emportar-se res

Redacció Osona.com
22 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:51h
Un home encaputxat va entrar el passat dissabte al matí a la joieria del carrer Major de Prats de Lluçanès i va agredir-ne el propietari, un veí del municipi de 70 anys. Els fets van passar a un quart de 10 del matí, amb l’establiment obert.

L’agressor va entrar a la joieria, va agafar la víctima, que era l’única persona que hi havia, la va portar rere la botiga, la va lligar i la va colpejar. Llavors, sembla que va marxar corrents, sense robar res, tot i que portava un petit maletí que no va omplir.

En sortir, va topar amb la botiguera i el barber del costat que havien notat alguna cosa estranya i es van adreçar a la joieria. Quan es van creuar amb l’agressor, aquest fins i tot els va saludar, segons fonts municipals. Un cop a dins, van trobar el joier lligat, el van deslligar i van avisar els serveis mèdics d’emergència (SEM), que el van traslladar a l’Hospital Universitari de Vic.

Els fets que van succeir són força confusos i es desconeix encara perquè l’agressor va actuar d’aquesta manera tan violenta i no es va emportar res de la botiga. Es treballa amb diverses hipòtesis: que es va espantar, una revenja personal o fins i tot que fos algú amb les facultats mentals pertorbades. El cas està en mans de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Vic.