ERC demana unitat política i que s'aclareixen els aldarulls del Carnaval de Torelló

Els Mossos d’Esquadra comencen a rebre denúncies sobre els gasos lacrimògens utilitzats al ball

Redacció Osona.com
14 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:44h

Una imatge del ball de Carnaval de Torelló. Foto: Aina Solés


ERC-JpT, a l’oposició de l’Ajuntament de Torelló, ha emès una nota de premsa on demana “treballar des de la unitat política” de tots els grups per aclarir els fets i depurar responsabilitats pel succeït a la zona de ball del Carnaval.

El ball del Carnaval de Torelló, que es va celebrar dissabte passat al pavelló, va acabar amb polèmica. Hi van haver aldarulls de gent que volia entrar (alguns amb l’entrada pagada) i la seguretat de l’esdeveniment va optar, d’acord amb els Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament, per parar durant una estona la festa i tancar les portes del recinte. També es van fer servir gasos lacrimògens, tot i que es desconeix encara qui ho va fer.

Els republicans demanen actuar amb “serenitat” des de l’Ajuntament i aposten per fer prevaldre el caràcter popular del Carnaval de Torelló. ERC-JpT demana la creació d’una comissió de treball amb tots els grups polítics del consistori torellonenc per aclarir què va passar.

Els misteriosos gasos

Pel que fa als misteriosos gasos lacrimògens, els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació, després de rebre les primeres denúncies. El cos espera rebre més denúncies al llarg del cap de setmana, ja que molts dels joves que van assistir al ball durant la setmana estan fora de Torelló.
Arxivat a