Vic, Capital de la Cultura Catalana s'enfila a les teulades

VICCC 2016 presenta una original exposició de fotos de gran format al voltant del campanar de la Pietat | Samuel Aranda i Emilio Morenatti, alguns dels fotògrafs

Col·locació d'una fotografia de Toni Arnau
Col·locació d'una fotografia de Toni Arnau | Ajuntament de Vic
Redacció Osona.com
12 de febrer del 2016
Actualitzat el 15 de febrer a les 8:44h

El proper dissabte, 20 de febrer, a les 12 del matí, s’inaugura l’original exposició A vista de campanar. A l’acte es comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; alguns dels fotògrafs participants; i la comissària de la mostra, Laura Terré. La proposta forma part de la programació de Vic Capital de Cultura Catalana 2016 (VICCC 2016).

A vista de campanar és una mostra fotogràfica que reuneix els principals fotògrafs catalans contemporanis d’una manera fresca i diferent, gairebé màgica. Només es poden veure les fotografies a gran format des de dalt del campanar de l’església de la Pietat, el punt més alt del centre de Vic. Les teulades, terrats i parets del voltant del campanar mostraran en 360 graus les diferents mirades dels fotògrafs contemporanis. La mostra es podrà visitar fins al 31 de març.

 

Col·locació d'una fotografia d'Emilio Morenatti. Foto: Ajuntament de Vic

La comissària de l’exposició, Laura Terré, ha fet una selecció d’imatges en la que brilla el llenguatge i les preocupacions discursives dels autors i les realitats socials actuals, sense perdre l’esperit lúdic i poètic de tot el conjunt.

Aquesta és una exposició per a tots els públics, sobretot pel familiar, que tindrà l’oportunitat de pensar, de parlar amb els fills, de fer-se preguntes i preguntar, de donar-se explicacions per tal d’entendre les fotografies. La pujada al campanar els obligarà a concretar el seu punt de vista davant el món actual.

A vista de campanar mostra fotografies de Samuel Aranda, Israel Ariño, Toni Arnau, Arnau Bach, Lurdes R. Basolí, Consuelo Bautista, Pep Bonet, Xavier Cervera, Paola de Grenet, Jo Exposito, Eugeni Gay, Roger Grasas, Núria López, Enric Macià, Emilio Morenatti, Elisenda Pons, Marta Ramoneda, David Ramos i Jon Uriarte.

Consulteu aquí tota la programació de VICCC 2016 del mes de febrer. 
 

Col·locació de fotografies d'Eugeni Gay i David Ramos. Foto: Ajuntament de Vic

Arxivat a