Diéguez rellevarà Tió com a regidora per ERC a Vic

La republicana, que deixa l’Ajuntament per assumptes familiars, s’acomiada del ple

Josep M. Diéguez i Margarida Tió, aquest dijous
Josep M. Diéguez i Margarida Tió, aquest dijous | Adrià Costa
Redacció Osona.com
11 de febrer del 2016
Actualitzat el 13 de febrer a les 9:51h

Josep M. Diéguez i Margarida Tió, un cop finalitzat el ple d'aquest dijous. Foto: Adrià Costa


Margarida Tió, regidora del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Vic, deixarà el consistori vigatà, tal com ha explicat ella mateixa en el ple municipal celebrat aquest dijous a la tarda. La republicana, que es mestre de professió, es traslladarà a Finlàndia en breu, al menys durant sis mesos, per participar en un projecte educatiu i familiar.

Tió, en el seu comiat davant del plenari, ha agraït el tracte de tots els regidors i del personal “de la casa”. Ha fet una crida al consens entre els partits i ha reconegut que la política, mirada des de la barrera, era molt diferent. La seva intervenció ha finalitzat amb aplaudiments per part dels assistents.

Tió anava de número 4, com a independent, a la candidatura d’ERC a les passades eleccions municipals, on els republicans van obtenir cinc regidors. Mai havia estat regidora. La substituirà en el càrrec Josep M. Diéguez, que anava de número 6 de la llista.  

Diéguez és dramaturg i col·laborador habitual de la secció d’Opinió d’Osona.com. Ha guanyat diversos premis literaris i té alguns llibres publicats arreu dels Països Catalans. Forma part de l’executiva d’ERC de Vic, i va presidir, durant nou anys, la sectorial nacional de Cultura del mateix partit.
 

Margarida Tió aplaudida pels seus companys al finalitzar el ple. Foto: Adrià Costa

Arxivat a