VÍDEO Atropellament a una família de culers de Vic a la final de Copa el 2014

El programa "8aldia" emet per primera vegada imatges de l'accident | Un grup de vigatans va ser envestit per uns aficionats madridistes | El jutge va arxivar el cas

Redacció Osona.com
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 7:29h
L'atropellament a una família de culers a la final de la Copa del Rei
L'atropellament a una família de culers a la final de la Copa del Rei | 8aldia
El cas d’una família de Vic, aficionats barcelonistes, que el 16 d’abril del 2014 van ser atropellats deliberadament a València per un cotxe, ha reaparegut aquest dimecres. El programa8aldia ha publicat un vídeo on es poden veure les imatges de l'atropellament per primera vegada. Els fets van passar just abans de començar la final de la Copa del Rei, que van disputar el Barça i el Reial Madrid.

Després de l’accident, el conductor del vehicle, aficionat del Reial Madrid, va donar gas i els agressors van desaparèixer sense deixar rastre. Tres vigatans van resultar ferits lleus i van poder ser atesos al mateix carrer pels serveis mèdics d’emergència, sense que calgués la seva hospitalització. La més malparada va ser la mare, Anna Casacuberta, amb un fort cop a la zona lumbar. El pare, Miquel Farré, va patir un fort cop al cap, i un dels nens, de nou anys, petites rascades en diversos llocs del cos. La família és molt coneguda a Vic, ja que regenta el Nou Bar de la plaça Major, l’antic Cafè Nou.

Les víctimes s’havien desplaçat a València per assistir al partit de futbol. Anaven vuit, sis membres de la família i dos amics. Cap d’ells va poder assistir al matx.

El jutge va arxivar el cas el passat 2015. La interlocutòria al·legava que el cas, per via penal, només es podria plantejar com un delicte de lesions. Com que les ferides van ser molt lleus, i no greus, com estableix la llei en aquests supòsits, la jutgessa va desestimar la denúncia.
 

Miquel Farré, una de les víctimes, treballant al Nou Bar de Vic. Foto: Adrià Costa

Arxivat a