La Guàrdia Urbana de Vic fa vuit actuacions a causa del fort vent

En la majoria d’ocasions es van haver d’assegurar o retirar persianes, finestres, tanques o fins i tot un mur

Redacció Osona.com
10 de febrer del 2016
Actualitzat a les 18:03h
La Guàrdia Urbana de Vic, segons un comunicat emès avui, va haver de realitzar aquest dimarts, 9 de febrer, un total de vuit actuacions a causa del fort vent, entre la 1 del migdia i dos quarts 11 de la nit. En algunes ocasions, el cos va treballar conjuntament amb els Bombers de la Generalitat.

A les 13:02 hores, al carrer Manel Carrasco i Formiguera, hi havia un plafó de vidre que perillava de caure a causa del fort vent. Els Bombers es van encarregar d’assegurar-lo per evitar la seva caiguda a la vida pública.

Uns minuts més tard, a les 13:20 hores, al carrer Comtat d’Osona, es van haver de prendre mesures de seguretat a causa del perill de caiguda d’un mur a la via pública.

A les 13:43 hores, al carrer Jaume I el Conqueridor, així com en altres indrets de la ciutat, es van haver d’ubicar al seu emplaçament contenidors de deixalles desplaçats pel fort vent.

A les 14:31 hores, al carrer Esbart de Vic, es van haver de prendre mesures de seguretat davant la possibilitat que la persiana d’una finestra d’un pis buit caigués al carrer.

A les 15:57 hores, al carrer Virrei d’Avilés, es va rebre l’avís del perill de caiguda d’una claraboia d’un celobert. Els bombers la van retirar.

A les 16:37 hores, al carrer Francesc Maria Masferrer, els agents de la Guàrdia Urbana van ajudar els Bombers a retirar part d’una tanca que havia caigut al carrer i suposava un perill.

A les 18:05 hores, al carrer Nadal, també es va col·laborar amb els Bombers per assegurar una finestra d’alumini que perillava que caigués al carrer.

Finalment, a les 22:33 hores, a la plaça Mil·lenari, es va haver de retirar un senyal lluminós que havia caigut a la calçada a causa del vent i representava un perill per a la circulació rodada.
Arxivat a