Els Bombers treballen en dos rescats d'excursionistes a Viladrau

En un cas, una dona ha resultat ferida, en l’altre, el grup s’ha perdut

Redacció Osona.com
06 de febrer del 2016
Actualitzat el 09 de febrer a les 17:59h
Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest dissabte, 6 de febrer, en diversos serveis a la muntanya. A Viladrau, en concret, han efectuat dos rescats d’excursionistes.

A les 14:14 hores, els Bombers rebien l’avís d’una excursionista accidentat mentre baixava pel Montseny des de Sant Segimon cap a Viladrau, en una zona de difícil accés. Fins al lloc s’hi ha desplaçat l’helicòpter amb efectius dels GRAE i una dotació terrestre. S’ha immobilitzat la ferida, una dona de 73 anys i veïna d’Alella, que presentava una possible fractura a la cama, i se l’ha traslladada fins a l’Hospital Universitari de Vic.

Una estona més tard, a les 15:20 hores, s’activava de nou un helicòpter de rescat amb efectius dels GRAE per buscar uns excursionistes que s’han desorientat mentre feien la ruta Matagalls-Sant Bernat. Al voltant de les 16:30 hores ja s’ha contactat amb ells i minuts després ja els recollien amb l’helicòpter per traslladar-los fins a l’Hostal de Sant Bernat, on tenien estacionat el vehicle.