Concert solidari a l'Atlàntida a ritme de Beatles

La recaptació del concert de Trau es destinarà a l'ADFO

Redacció Osona.com
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:54h
The Beatles
The Beatles | Atlàntida

La recaptació del concert solidari de l’Atlàntida de Vic d’aquest any es destinarà a l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), una entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la inclusió social de totes les persones de la comarca afectades per algun tipus de discapacitat física. El seu objectiu principal és millorar la qualitat de vida, tant d’aquelles persones que pateixen alguna discapacitat física com de les seves famílies, per procurar-los un futur millor.

En aquesta ocasió, es tracta d’un concert participatiu que es farà a l’Atlàntida el proper diumenge, 7 de febrer, i que porta per títol “Vine a cantar The Beatles amb Trau”. “Proposem una activitat original, divertida i sota el segell de qualitat de l’Auditori de Barcelona”, diuen des d’ADFO.
 
És una proposta amb dues parts. A les 4 de la tarda, 40 persones participaran a un taller de cant. En el taller es treballarà amb la banda emergent Trau i amb la directora Elisenda Carrassco algunes de les peces més icòniques del grup de Liverpool.
 
A les 7 de la tarda començarà el concert. Trau, conjuntament amb el cor format especialment per a l’ocasió, interpretaran les cançons de The Beatles.
 

Inscripcions al taller i compra d’entrades

Arxivat a