La nova delegada del Govern visita l'alcaldessa de Vic

Laura Vilagrà i Anna Erra parlen de la Universitat i de VICCC2016

Anna Erra i Laura Vilagrà, conversant a la sala de plens de Vic
Anna Erra i Laura Vilagrà, conversant a la sala de plens de Vic | A. Costa
Redacció Osona.com
05 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:26h

La delegada del Govern a la Catalunya central, Laura Vilagrà, conversant amb l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, aquest dimecres. Foto: Adrià Costa


La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, ha estat rebuda aquest dijous al matí per primera vegada a l’Ajuntament de Vic, on s’ha trobat amb la seva alcaldessa, Anna Erra.
 
La visita ha servit per fer un primer intercanvi d’impressions. La delegada, nomenada el 19 de gener passat, ha començat una ronda de contactes amb els ajuntaments per rebre de primera mà les diferents aportacions que li fan els seus representants. En aquest sentit, amb Anna Erra, han tractat del tema de la Universitat, com a nexe d’unió intercomarcal; de la ciutat de Vic, com a Capital de la Cultura Catalana i de les comunicacions, entre d’altres.
 
Vilagrà, durant la trobada amb l’alcaldessa, ha posat en valor el nou veïnatge amb l’Ajuntament de Vic pel fet que  les dependències de la Delegació del Govern a Vic s’acaben de traslladar  a l’edifici de la plaça Major situat al número 37, al mateix edifici on hi ha els Serveis Territorials de Cultura i Governació.  Vilagrà també ha destacat la  voluntat de fer un Pla de Govern i establir prioritats. Ha recordat que la Catalunya Central compta amb una comarca més, el Moianès, així com la diversitat d’idiosincràcies del territori.
Arxivat a