Cantonigròs acull unes jornades dedicades a la tòfona

L’activitat estarà dirigida pel cuiner Ignasi Camps

Redacció Osona.com
03 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:46h

III Nit de Turisme a Osona Foto: Josep M. Montaner

Un any més el restaurant Ca l’Ignasi de Cantonigròs organitza unes jornades dedicades a un dels fongs més preuats de la cuina: la tòfona. Els propers dissabtes, dies 6 i 20 de febrer, tindrà lloc la segona edició de les Jornades de la tòfona del Collsacabra.

L’activitat estarà dirigida pel cuiner Ignasi Camps i comptarà amb l’ajuda d’un tofonaire expert que guiarà una excursió per intentar “caçar tòfones”. Amb la intenció d’apropar i donar a conèixer aquest producte tan arrelat al territori, Ignasi Camps i Laia Cano volen obrir les portes del seu restaurant i la seva cuina perquè els participants i assistents perdin la por a cuinar amb tòfona i en puguin extreure totes les seves propietats culinàries.

A més de la recerca de tòfones, les jornades inclouen un dinar informal a l’espai Ca La Laia. A la tarda tindrà lloc el taller de cuina “Cuinar amb tòfona sense por”, a càrrec del mateix Ignasi Camps. La vetllada finalitzarà amb el sopar degustació al restaurant Ca l’Ignasi dels plats de tòfona realitzats en el taller i maridats amb una selecció de vins naturals a càrrec de Laia Cano.