Els Deixebles de Torelló estan «indignats» amb la festa de Senyoretes d'una discoteca de Vic

La celebració coincideix amb l’esbojarrada nit del Carnaval de Terra Endins

Redacció Osona.com
02 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:40h
Tres «senyoretes» de Torelló
Tres «senyoretes» de Torelló | A. Costa

Desfilada de Senyoretes i Homenots al Carnaval de Terra Endins. Foto: Adrià Costa


Als Deixebles de Sant Feliu, la colla organitzadora de l’esbojarrada festa de les Senyoretes i els Homenots del Carnaval de Terra Endins de Torelló, no els ha fet cap gràcia que una coneguda discoteca de Vic, l'Era del Sot, organitzi una festa semblant el mateix dia, aquest divendres, 5 de febrer. En una nota al seu Facebook (llegiu, a sota) han fet palesa la seva “indignació”.

Les crítiques han anat més enllà: “Les Senyoretes se celebren a Torelló des del 1985 i sap greu veure com gent sense cap tipus d’imaginació i totalment aliena a l’associació se les fa seves i se les apropia interessadament per treure’n benefici, sense ni dignar-se a parlar amb els organitzadors”.

 

Cartell de la Nit de Senyoretes i Homenots.

Les Senyoretes i els Homenots són una de les propostes més particulars del Carnaval de Torelló, que viu aquesta setmana els seus dies més àlgids. Enguany arriba a la 32a edició. A la festa, molts homes i dones del poble i de la comarca es vesteixen del sexe contrari per una nit.

En aquesta edició, la festa començarà, com sempre, amb una rua (concentració a la plaça Germà Donat), i continuarà amb la tradicional passarel·la a la plaça Nova.
 

Més informació, des del web del Carnaval de Terra Endins

Dossier del Carnaval de Terra Endins (PDF)

Recull de fotos del Carnaval de Terra Endins

Recull de fotos del Carnaval a Osona
 

Lamentem comunicar-vos que aquest any les XXXII Senyoretes i Homenots, les primeres Putilles Envelades de l’Envelat i...

Posted by Associació Cultural Deixebles de Sant Feliu on lunes, 25 de enero de 2016
Arxivat a