Incendi a l'ala dreta del Tanatori de Vic

Els Bombers han aconseguit que les flames no s'escampessin per l'edifici | L'origen del sinistre es localitza en un extractor de la zona del forn crematori

Membres dels Bombers, a l'entrada del Tanatori de Vic
Membres dels Bombers, a l'entrada del Tanatori de Vic | Jose M. Gutiérrez
Redacció
30 de gener del 2016
Actualitzat el 02 de febrer a les 14:09h

Un voraç incendi s'ha declarat poc abans de les vuit del vespre d'avui al Tanatori de Vic, ubicat al polígon del Sot dels Pradals. Quatre vehicles de Bombers participen en els treballs d'extinció del sinistre, que ha afectat la part dreta de l'edifici, sobretot el terrat superior. La intervenció dels Bombers ha aconseguit que les flames no s'estenguessin a la resta de l'edifici.

L'origen del foc s'ha localitzat en el recobriment de l'extractor del forn crematori, segons han explicat responsables de l'empresa a l'alcaldessa Anna Erra, que ha anat al lloc dels fets. Els bombers deixaran que cremi dins la pròpia xemeneia fins que es consumeixi i s'ofegui sol.

En aquests moments (20:21 h) ja no es veuen flames, només un fum espès. No hi ha hagut ferits. Dues ambulàncies s'han apropat al lloc per si calia evacuar alguna persona afectada. La proximitat del tanatori a les casernes dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana també ha facilitat la presència instantània d'agents de tots dos cossos.
 

Membres dels Bombers, a l'entrada del Tanatori de Vic. Foto:José M.Gutiérrez.

 

Membres dels Bombers, a l'entrada del Tanatori de Vic. Foto: Jose M. Gutiérrez.

 

Incendi al tanatori de Vic. Foto:José M.Gutiérrez.

 

Incendi al Tanatori de Vic. Foto:José M.Gutiérrez.


 

Incendi al Tanatori de Vic. Foto:José M.Gutiérrez.

Arxivat a