Albert Illamola, escollit nou president d'ERC Santa Eugènia de Berga

Entre els objectius del nou president destaca la voluntat d'acostar la política al jovent del poble

La nova executiva local d'ERC de Santa Eugènia de Berga
La nova executiva local d'ERC de Santa Eugènia de Berga | ERC
Redacció Osona.com
29 de gener del 2016
Actualitzat a les 10:52h

La nova executiva local d'ERC a Santa Eugènia de Berga. Foto: ERC.
 

ERC de Santa Eugènia de Berga va renovar  la seva executiva local en l'assamblea celebrada el passat dimarts, 26 de gener. El president escollit és Albert Illamola, que substitueix Josep Sallent, el qual passa a ocupar el càrrec de secretari de Política Municipal.

La resta de l'executiva, a més d'Illamola i Sallent, la formen: Roser Nadal, a la secretaria d'Organització; Eduard Autonell, a la de Finances; Joan Viñas, a la d'Imatge i Comunicació; Jordi Fuente, portaveu del grup municipal; Ramon Sala, a la secretaria d'Acció Pública; i Filo Tió, a la de la Dona.

Dins dels objectius de la nova executiva, Albert Illamola destaca que vol acostar la política al jovent del poble a través de la creació de les JERC, com també potenciar la seva presència a les xarxes socials per donar a conèixer el seu projecte i copsar les inquietuds dels ciutadans. A més, vol impulsar la publicació d'un butlletí trimestral per explicar el punt de vista d'ERC sobre la situació política i les futures accions del partit.

Illamola va tancar l'assemblea assegurant que “treballarem perquè la gent del poble vegi que som la millor opció per governar”. I va acabar destacant que “som un gran equip!”.