Pau Ridorsa rep una de les medalles d'or del Foro Europa 2001

L'empresari osonenc, tot i la seva joventut, té una àmplia trajectòria professional

Pau Ridorsa, amb la medalla
Pau Ridorsa, amb la medalla | Cedda
Redacció Osona.com
27 de gener del 2016
Actualitzat a les 9:00h

Pau Ridorsa, de 26 anys, va rebre el passat divendres, 22 de gener, a Madrid una de les medalles d’or del Foro Europa 2001 per la seva “trajectòria professional”, tal com ja va avançar Osona.com. Aquest fòrum va ser fundat el 1996 per José Luís Salaverría amb la intenció de generar trobades per a l’intercanvi i divulgació d’idees i coneixements entre els representants de la vida empresarial, política i cultural. Ha distingit personatges d’àmbits molt diversos, entre els quals Artur Mas o el publicista Lluís Bassat, i és un dels més prestigi d'Europa.

Ridorsa, tot i la seva joventut, té una àmplia experiència empresarial que va gestar en una estada a Londres. Resideix a Seva i, en aquests moments, disposa d’una empresa de càtering i producte envasat a Manlleu. A més, fa d’intermediari amb empreses que subcontracten la seva producció a llocs com Xina o Japó. És el vicepresident a la Catalunya Central de l’Associació Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC).

“Ha estat una sorpresa, no m’ho esperava, més que res per la meva edat”, declarava Ridorsa a Osona.com en conéixer el nomenament. “És un honor rebre una distinció que han atorgant a gent tan important”, va afegir.
Arxivat a