La UVic-UCC, cinquena al rànquing de notorietat de les universitats catalanes a la xarxa

Estudi elaborat per a Catalunya Ràdio

Redacció Osona.com
27 de gener del 2016
Actualitzat a les 9:16h

Anàlisi de la conversa a la xarxa sobre les universitats catalanes. Foto: Websays.
 

Segons l'estudi que ha dut ha terme durant un mes per a Catalunya Ràdio la consultoria Sibilare, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ocupa el cinquè lloc en el rànquing de les universitats catalanes pel que fa a mencions a la xarxa. El treball analitza les converses que hi ha a la xarxa sobre els 12 centres universitaris catalans, i que va ser elaborat entre els dies 3 de desembre del 2015 i 2 de gener del 2016.

Al capdavant de les mencions a la xarxa se situa la Universitat de Barcelona, amb més de 3.800 tuits emesos en el període estudiat, seguida per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), 3.000 tuits, i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb 1.700 tuits.

Aquestes tres posicions coincideixen amb el lloc que ocupen aquestes tres universitats segons el nombre d'alumnes inscrits, ja que la UB, la UAB i la UOC són els tres centres amb més alumnes. L'estudi destaca, però, el cas de la UVic-UCC, que ocupa el desè lloc en el rànquing per nombre d'estudiants, però en canvi és la cinquena en popularitat a la xarxa, amb 1.563 tuits emesos durant aquest període.

Escolteu la notícia des de Catalunya Vespre



"Catalunya vespre". "Big data": Les universitats catalanes a la xarxa
Arxivat a