Bernat Cedó guanya el concurs d'Instagram dels Tonis de Taradell

Albert Carol i Mas Gasala, els finalistes

La fotografia de Bernat Cedó
La fotografia de Bernat Cedó | Bernat Cedó
Redacció Osona.com
22 de gener del 2016
Actualitzat a les 17:28h

La Festa dels Tonis de Taradell va convocar enguany la tercera edició del concurs de fotografia d'Instagram amb motiu del certamen. El taradellenc Bernat Cedó ha estat el guanyador amb 194 likes a la xarxa i s'ha imposat als altres dos finalistes, Albert Carol i Mas Gasala. Ara, Cedó podrà gaudir del premi, un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant La Roca del municipi.

El concurs ha estat tot un èxit i ha aconseguit un rècord de participació, amb més de 220 fotos etiquetades amb el hashtag #tonistaradell16 i #instaosona, entre els dies 8 i el 14 de gener.

La foto guanyadora ha sortit d'una votació popular, a partir dels likes dels seguidors del perfil d'InstaOsona. Des de dimarts a les 9 del vespre i fins a l'endemà a la mateixa hora es va poder votar la foto guanyadora. Cedó va obtenir 194 likes en una final força ajustada, Carol de Roda de Ter es va quedar amb 179 i Gasala de Taradell amb 133.

El jurat va valorar des de l'inici que les imatges transmetien molt bé l'esperit del passant dels Tres Tombs i el caliu que es respirava aquell dia a Taradell.
 

Recull de galeries de fotos de la festa dels Tonis de Taradell

Recull de galeries de fotos de la festa dels Tonis a Osona

Arxivat a