Sant Vicenç de Torelló comença la festa major d'hivern

Activitats durant tot el cap de setmana

Redacció
22 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:58h
Sant Vicenç de Torelló arrenca aquest divendres, 22 de gener, i fins al diumenge, dia 24, múltiples activitats amb motiu de la festa major d'hivern.

Tot a punt pels primers actes que començaran avui a les 16:00 hores amb activitats i jocs per a grans i petits al pavelló municipal. Tot seguit, a les 19:00 hores, se celebrarà una xerrada sobre la tecnologia, a càrrec de Pasqual Bernat a la Sala d'Exposicions. Per acabar el primer dia, a les 20:30 hores es projectaran al pavelló municipal la pel·lícula de Minions i Kingsman.

L'endemà, dissabte 23, la jornada començarà a les 9:00 hores amb una caminada popular organitzada per la Colla del Castell. La nit serà llarga gràcies als Dj's We Project Elio Kenza i Krazi Zent, amb una sessió que començarà a les 23:00 hores.

El diumenge, el programa s'iniciarà a les 9:00 hores amb una caminada de marxa nòrdica amb el punt de trobada a l'Ajuntament. Tot seguit a les 11:00 hores es ballaran sardanes a la plaça de l'Església. Finalment per ultimar les festes, a les 19:00 hores al pavelló municipal es representarà una obra de teatre, Audiència i -Real.
 

Consulteu aquí tota la programació detallada