Tres detinguts per dos robatoris a domicilis de Sant Quirze

Els Mossos van aturar els delinqüents en un control a Centelles

Redacció Osona.com
21 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:54h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el 16 de gener tres homes, d’entre 21 i 25 anys d’edat i veïns de Barcelona, com a presumptes autors de dos robatoris amb força a domicilis de Sant Quirze de Besora.

Els fets van passar el mateix dia, durant un control de pas que s’havia muntat al punt quilomètric 42, de la carretera C-17, dins del terme municipal de Centelles i per part dels agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). La policia va aturar un vehicle, amb tres ocupants a l’interior, que duia al portaequipatges diferents estris per cometre robatoris, com per exemple tres tornavisos plans, dos parells de guants, així com diverses joies de dubtosa procedència. Davant els indicis que els tres homes haguessin participat en algun robatori ocorregut darrerament a la comarca, els agents van traslladar-los a comissaria per tal d’esclarir els fets.

Posteriorment, agents de la unitat d’investigació de Vic van relacionar els tres homes amb dos robatoris amb força ocorreguts aquella mateixa tarda a la població de Sant Quirze de Besora. Els detinguts van passar el 17 de gener a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

Aquestes detencions són resultat dels diferents dispositius de seguretat ciutadana que s’estan duent a terme darrerament a Osona.
Arxivat a