21
de gener
del
2016
Actualitzat
el
22
de gener
a les
10:16h
Francesc Altarriba, empresari manlleuenc del sector del pa i propietari de l’empresa Forn de Pa Altarriba, ha estat el convidat especial de Tomàs Molina a l'Espai Terra de TV3, on ha explicat la importància que té un especialista en servei del pa dins de la gastronomia.
Altarriba va introduir i donar a conèixer per primera vegada el terme de pannier i va crear l'Associació de Panniers. El pannier és el professional d'un restaurant especialitzat en les qualitats i el servei del pa, un valor afegit molt important.
Altarriba també és el propietari de BonBlat a Manlleu, que es caracteritza per incorporar el disseny dins del món del pa, una gran qualitat i diversitat. És l'únic taller gastronòmic del país que investiga entorn de la gran cultura del pa.
Podeu veure el manlleunc al vídeo, a partir del minut 14:40.
Altarriba va introduir i donar a conèixer per primera vegada el terme de pannier i va crear l'Associació de Panniers. El pannier és el professional d'un restaurant especialitzat en les qualitats i el servei del pa, un valor afegit molt important.
Altarriba també és el propietari de BonBlat a Manlleu, que es caracteritza per incorporar el disseny dins del món del pa, una gran qualitat i diversitat. És l'únic taller gastronòmic del país que investiga entorn de la gran cultura del pa.
Podeu veure el manlleunc al vídeo, a partir del minut 14:40.