En Peyu i Obeses, plats forts de la festa major d'hivern de Balenyà

Men in swing Jazz Band i Trio Ensemble, altres propostes destacades del programa

Obeses, al castell de Tona
Obeses, al castell de Tona | A. Alemany
Toni Carrasco
19 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:45h

Els components d'Obeses, al castell de Tona. Foto: Albert Alemany


Els Hostalets de Balenyà celebra la festa major d'hivern en honor del seu patró, Sant Fruitós, del 16 al 24 de gener. La dinàmica comissió de festes, encapçalada pel seu inesgotable regidor de Cultura, Toni Mas, ha programat actes per a totes les edats i preferències i d'accés lliure i gratuït.

Els plats forts seran el concert d'Obeses, el monòleg d'en Peyu, la nit de swing amb Men in Swing Jazz Band i un concert de música clàssica amb els Wiki Trio Ensemble i Dolors Lozano. Tots els actes es portaran a terme a la sala polivalent, excepte el concert de música clàssica.

Obeses, el conjunt tonenc liderat pel carismàtic i inclassificable Arnau Tordera, actuarà aquest divendres, 22 de gener, en el seu primer concert de 2016, a les 11 de la nit. La banda presentarà el seu tercer i darrer treball Monstres i Princeses, i estarà acompanyada pel Cor d’Obeses, un cor coordinat pel jove hostaletenc Joan Mas i format per 12 joves a quatre veus i tres per a corda (alguns d'ells  procedents de l'Orfeó Català).

Les actuacions continuaran el dissabte, 23 de gener, a la església parroquial, amb el concert De Mozart al Noucentisme Català, a les 8 del vespre, a càrrec del Wiki Trio Ensemble, coordinat per Josep Sardà i amb un conjunt musical  d'una guitarra, dos violins, una viola, un violoncel i una flauta travessera, i a la veu, Dolors Lozano.

El mateix dissabte, a dos quarts d’11 de la nit, està prevista una nit de swing amb un dels millors grups del país, els Men in Swing Jazz Band. Una banda formada pels músics Ramon Lozano, Jaume Grau, Gerard Cuní, Martí Mitjavila, Gil Casals, Llucià Nuñez, Marc Riera i Oriol Codina.

El dia següent al matí, tothom qui vulgui podrà participar d'una singular caminada popular amb mascotes, organitzada per la Associació Amics dels Gats i els Animals de Balenyà. I el diumenge a la tarda, el conegut humorista osonenc Peyu presentarà el seu monòleg Planeta i Neptú.

També hi haurà un espectacle de titelles per als més menuts el dissabte, 23 de gener, al matí amb la Cia. Tactilicuä i l'espectacle Cuentonga.   
 

Programa d’actes

Arxivat a