Calldetenes inaugura la cinquena edició del Festival de Pallassos

La programació de Calldeclowns proposa quatre funcions de temàtica molt diversa

Tut turutut la princesa
Tut turutut la princesa | Teatre Calldetenes
Redacció Osona.com
21 de gener del 2016
Actualitzat a les 7:51h

L'Auditori Teatre de Calldetenes inicia aquest diumenge 24 de gener, i fins al14 de febrer, la cinquena edició de "Calldeclowns - Festival de Pallassos". Es tracta de quatre sessions de teatre familiar carregades de música, aventura i sobretot humor.

El cicle començarà diumenge amb el prestigiós acordionista Moijail Jordanov, que oferirà un concert a les 17:30 hores. Moi Jordana i el seu espectacle "The Vals Paper", distraurà al públic amb malabars, màgia i música en directe.

 

Humor gestual amb "El mêtre". Foto: Teatre Calldetenes

El diumenge 31 de gener serà el torn de la funció de "La gran A...ventura: història d'un Pallasso". Aventura comença per la lletra A, una lletra molt important, perquè, a més de servir-la per escriure, és la primera que aprenen els petits a l'escola. Sobre l'escenari, un pallasso d'ofici, amb actuacions estel·lars d'un gran paper platejat, un viatge a bord d'una A majúscula, i un espectacle multi-còmic.

El 7 de febrer serà el dia de les princeses, amb la representació de "Tut turutut la princesa". La princesa Bleda ha perdut el seu tresor i emprèn un viatge per recuperar-lo. El trobarà però en un lloc ben diferent del que s'havia imaginat... i el seu tresor és ben diferent de com ens l'havíem imaginat.

"El mêtre" tancarà el cicle de Calldeclowns, el diumenge 14 de febrer, amb humor gestual per a tots els públics. Només faran falta una taula, dues cadires, un para-sol, un penja roba, un mirall i un mêtre. L'espectacle traslladarà els espectadors al món de la imaginació, de complicitat, riure, amor, emocions, el joc i la tendresa.
 

Més informació i compra d'entrades, des del web del teatre

 

"Tut turutut la princesa". Foto: Teatre Calldetenes.