L'Escuderia Osona ret homenatge a Sebastià Salvadó, president del RACC durant 30 anys

El club premia els pilots i copilots que han assolit campionats, en el sopar de cloenda de temporada

Sebastià Salvadó, amb Joan Panadès i Ramon Varela
Sebastià Salvadó, amb Joan Panadès i Ramon Varela | J.M. Oliver
Redacció Osona.com
18 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:33h

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 16 de gener, el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat hi han assistit més d’un centenar persones, entre socis, oficials, col·laboradors i esportistes, entre els quals Josep M. Roca, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic.

L’Escuderia Osona ha aprofitat l’avinentesa per lliurar la insígnia d’or de l’entitat a Sebastià Salvadó, en reconeixement a la seva tasca al capdavant del Real Automòbil Club de Catalunya (RACC), contribuint d’una manera decisiva a l’esclat de l’esport del motor al nostre país en les tres últimes dècades.

 

Sebastià Salvadó, en el seu parlament. Foto: Josep M. Oliver

Salvadó, de 83 anys, ha estat president del RACC durant 30 anys, fins fa poc dies, i és una institució del món del motor. El 1991 va impulsar el Circuit de Catalunya, que des d’aleshores manté un Gran Premi de Fórmula 1 i s’ha convertit en circuit de referència per a proves i assaigs. Destaca també internacionalment per la seva activitat tècnica i pedagògica a favor de la seguretat viària a través de la Fundació RACC, creada el 1994, motiu pel qual fou guardonat amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat, el 2006.

En els seus parlaments, tant el regidor Roca com el president de l’entitat, Joan Panadès, han lloat la tasca de Salvadó. Panadès li ha agraït també el suport i la col·laboració que ha mantingut durant anys vers l’Escuderia Osona. Per la seva banda, Salvadó, visiblement emocionat, ha assegurat que estava “molt content” de rebre la insígnia i ha fet partícip a tota la família del motor, entre la qual tota la gent de l’Escuderia Osona, del seu auge en els últims anys a Catalunya.

Els campions de l'Escuderia Osona

A la vetllada, l’Escuderia Osona ha distingit els pilots que han assolit un campionat durant el 2015, que han estat els següents: Arnau Pons (Supermotard, categoria SM Road), Max Sánchez (Copa Catalana de Promo Cat 2 4 Temps), Ramon Cornet (Volant RACC), Dani Noguer (Volant RACC, copilot), Marc Batlle (Campionat de Catalunya d’Autocròs) i Albert Orriols (Copa Catalunya de Ral·lis d’Asfalt). A més, Max Sánchez i Dani Noguer han rebut la insígnia de plata de l’entitat, per haver aconseguit el seu primer campionat sota el paraigües de l’Escuderia Osona.

Com cada any, els presents al sopar han escollit l’oficial de l’any. Enguany, ha estat elegit Víctor Sáez, de 51 anys, veí de Roda de Ter i mecànic industrial de professió. Fa uns vuit anys que col·labora amb l’Escuderia Osona i “és una persona responsable, educada i que no et falla mai”, apunta Xavier Serra, cap dels oficials de l’Escuderia Osona.

El sopar s’ha celebrat al restaurant Vila dels Masramon, a Gurb. Durant l’acte, s’ha fet un resum de les competicions i les activitats de la temporada 2015, s’ha projectat un vídeo de Joi Colomer i s’han lliurat els premis de l’Open 4 Estacions, que s’ha disputat al Circuit d’Osona al llarg de l’any i que han guanyat Xavier Puigdelliura, Pol Bigas i Biel Bigas, en les categories sènior, júnior i minijúnior respectivament.
 

Més info i fotos, al web Escuderia Osona


El sopar de cloenda de temporada s'ha celebrat a Gurb. Foto: Escuderia Osona

Arxivat a