Carles Fortuny i Carles Jiménez triomfen al Ral·li d'Hivern de Viladrau

A la prova hi participen 85 cotxes i sis motos

Carles Fortuny i Carles Jiménez, a Viladrau
Carles Fortuny i Carles Jiménez, a Viladrau | Josep M. Montaner
Anastàsia Klimkovich
18 de gener del 2016
Actualitzat el 21 de gener a les 8:03h
Viladrau va acollir el dissabte i la matinada del diumenge, 16 i 17 de gener, el Ral·li d'Hivern Critèrium. La prova de regularitat va reunir prop de 85 cotxes i sis motos clàssics, dins del marc de 100 anys de motor que celebra enguany el municipi.

En aquesta 13a edició del ral·li la victòria ha estat per a Carles Fortuny i Carles Jiménez, amb el seu Lancia Beta, que han dominat la competició des del primer tram. La segona posició, després d'una gran lluita entre diversos equips, ha estat per a Redo i Miralles amb un Volvo, just per davant dels guanyadors de l'edició de l'any passat, Faixedas i Jordan, amb el seu Seat 124.

Després d'aquesta prova, l'activitat automobilística continuarà el pròxim 29 de gener amb el pas per Viladrau de la 19a edició del Ral·li Montecarlo Historique, una de les proves de regularitat per a clàssics més coneguda del món.

Aquests dos ral·lis serviran de pròleg a l'exposició permanent "Viladrau, 100 anys de motor" que s'estrenarà el diumenge, 31 de gener, a l'Espai Montseny de Viladrau. La mostra recull la vinculació del poble amb el món del motor.
 

Ral·li d'Hivern Viladrau 2016. Foto: Josep M. Montaner.