La UVic-UCC ajudarà a trobar feina a joves amb estudis superiors

La iniciativa abasta les comarques d'Osona, el Bages, el Vallès Oriental, el Ripollès i la Garrotxa

Redacció Osona.com
18 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:26h

Universitat de Vic. Foto: Adrià Costa

La Universitat de Vic - Universitat de Central de Catalunya (UVic- UCC) posarà en marxa un projecte d'ocupabilitat per ajudar els joves amb estudis superiors sense feina a trobar un lloc de treball. La iniciativa es coordinarà des del Servei de Carreres Professionals de la Universitat i s'emmarca en el pla de garantia juvenil del Servei d'ocupació de Catalunya (SOC). Permetrà assessorar una seixantena d'alumnes d'entre 21 i 29 anys d'Osona i les comarques limítrofes, com el Ripollès, el Bages, el Vallès Oriental o la Garrotxa. El projecte començarà aquest mes de gener i es desenvoluparà durant tot el curs 2016.

La iniciativa va dirigida als joves menors de 30 anys que acreditin un grau superior o estudis universitaris. El projecte se centrarà en l'adquisició de noves competències professionals que els facilitin la inserció al mercat laboral. En concret, els joves que siguin seleccionats rebran assessorament personalitzat, en formació d'idiomes, en eines TIC i cursaran tallers específics de gestió empresarial, màrqueting o comerç internacional. A més, els participants d'entre 21 i 25 anys faran pràctiques no laborals.

El SOC ha finançat íntegrament el projecte i ha aportat 193.000 euros, després que la UVic-UCC el presentés en el marc del Pla de Garantia Juvenil.
Arxivat a