Un veí de Centelles s'inventa que li han robat 4.000 euros

L’home va denunciar un robatori, quan traslladava la recaptació de la loteria | La víctima es va quedar els diners i va pagar un deute

Redacció Osona.com
14 de gener del 2016
Actualitzat el 17 de gener a les 10:04h
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat 11 de gener un home, de 57 anys i veí de Centelles, com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte.

Els fets es van iniciar el 4 de gener, quan el detingut va presentar una denúncia, a la comissaria de Mossos de Vic, per un robatori amb intimidació. Segons la víctima, mentre es trobava caminant per un carrer de la població de Centelles, se li van apropar dos homes i, mentre un vigilava l’entorn, l’altre el va intimidar amb un ganivet.

Segons la víctima, el lladres li van sostreure 4.000 euros que portava de la recaptació de la venda de números de loteria. Tot seguit, la víctima es va adreçar a l’hospital per tal de fer-se una exploració mèdica de lesions patides.

Arran d’aquesta denúncia, es van iniciar una investigació per tal d’identificar i detenir els autors. Amb els primers indicis, els agents van observar que hi havia detalls del relat del robatori que no encaixaven, motiu pel qual van requerir al denunciant que tornés a comissaria per tal de detallar els fets.

En la segona declaració, l’home va entrar en contradiccions, fins que al final va explicar als investigadors que s’ho havia inventat tot. El denunciant va reconèixer que amb aquests diners havia pagat un deute.

Per tot això, es va detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte. El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i haurà de comparèixer davant del jutge quan aquest el requereixi.
Arxivat a