La formació de Creacció per a empreses i emprenedors arriba a 660 persones

La segona edició del programa incorpora nous municipis, com Tona, Seva, Balenyà i Folgueroles

Redacció Osona.com
11 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:46h

Sessió de tancament del programa 2015. Foto: Creacció

La segona edició del programa "Formació per a Empreses i Emprenedors", impulsat per les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona, amb l’agència Creacció al capdavant, ha finalitzat amb bons resultats. L'objectiu de la iniciativa és el de millorar la competitivitat i les habilitats en l'àmbit empresarial.

El programa de l'any 2015 ha fet un recorregut per tots els àmbits de l'empresa, com ara són la planificació estratègica, màrqueting digital, gestió comercial, planificació econòmica i financera i gestió d'equips, amb un total de 37 sessions repartides des del mes de març a desembre.

En aquesta segona edició s'han realitzat 14 sessions més que l'edició anterior, i també s'han incorporat nous municipis com Tona, Seva, Hostalets de Balenyà, Folgueroles, a banda dels de l'any passat. També ha crescut el nombre d'assistents, en total 660 persones, i 218 més respecte al 2014. La mitjana global dels assistents ha estat entre 18 alumnes per sessió formativa.

El programa va arrencar amb "L'obrador", una sessió encara experimental en què els participants van fer un treball en grup per resoldre de manera innovadora un repte de millora de posicionament de la comarca. L'exercici, que va ser ben valorat per parts de tots els participants, pretenia evidenciar noves maneres d'afrontar els reptes a les empreses i la potència del treball amb equips multidisciplinaris.

Els àmbits de màrqueting i comercialització en línia, habilitats directives i gestió d'equips, i networking han estat els que han interessat més als emprenedors.
Arxivat a