La crescuda d'un riu al Dakar perjudica Sanz i Farrés

L’organització neutralitza la segona part de la sèptima etapa, en un tram on ja havien passat els dos pilots | Xevi Pons perd molt temps a causa d'una avaria | Consulteu les classificacions dels vuit participants osonencs a dins de la notícia

Laia Sanz, en la setena etapa
Laia Sanz, en la setena etapa | KH-7
Redacció Osona.com
10 de gener del 2016
Actualitzat el 11 de gener a les 8:33h

La sèptima etapa del Dakar 2016, entre Uyani (Bolívia) i Salta (Argentina), s’ha vist condicionada per la crescuda dels rius a causa de les pluges, la qual cosa ha obligat a neutralitzar la segona part de l’especial per a les motos. La decisió ha perjudicat greument Laia Sanz, que havia acabat 12a i ja es trobava a només 10 minuts dels 10 primers de la general. També a Gerard Farrés.

La pujada del nivell d’un riu ha provocat que només el poguessin travessar 22 pilots, entre els quals Laia Sanz, que s’han disputat l’etapa. Finalment, després de la retallada, la pilot resident a Seva ha caigut fins a la 19a posició i es troba ara en el 15è lloc de la general, a 44 minuts i 34 segons del líder, Paulo Gonçalves. “Fa una mica de ràbia, és una pena. Hi havia un punt delicat on alguns pilots han comès errors de navegació i m’havia anat molt bé. Però no em treu la son. Al final, tot és anecdòtic”, explicava Sanz en creuar la meta.

Més bé l’hi ha anat a Gerard Farrés, que ha quedat en vuitena posició i puja un lloc a la general, on ara ja és novè. “Llàstima de l’anul·lació. Anava molt bé agafant pilots però llavors ha plogut molt i el riu s’ha desbordat”, apuntava Farrés.

Els altres dos representants osonencs en la categoria de motos continuen escalant algunes posicions: Marc Solà ja és 35è de la general i Rosa Romero, 78a.

Pel que fa als cotxes, Nani Roma ha tornat a signar una bona etapa, amb un 10è lloc i consolida la 12a posició a la general. “No ha estat un mal dia. Tot i la situació, estic gaudint dins del cotxe i cada vegada m’entenc millor amb el meu copilot, Àlex Haro”, apuntava el de Folgueroles.

Imagen de ayer!!Dia muy duro, los problemas no nos dejan...Gracias a toda la gente que me ayudo a poder llegar al Vivac a las 3h30 de la mañana

Arxivat a