Albiral amplia la seva capacitat de producció amb la compra de quatre naus a Sant Hipòlit

L’empresa osonenca tanca el 2015 amb un augment del 70% de la seva facturació

Redacció Osona.com
08 de gener del 2016

L'equip d'Albiral, a la seu de Sant Hipòlit de Voltregà. Foto: Difucor


L’empresa Albiral Display Solutions, amb seu a Sant Hipòlit de Voltregà, acaba aquest 2015 amb un increment de la facturació del 70% respecte a l’any anterior, arribant fins als 9,1 milions d’euros, i l'obtenció de diversos guardons i premis pels seus productes en diferents certàmens internacionals. L’augment s’ha centrat majoritàriament en les vendes a l’exterior, entre les quals destaquen el Parlament i la Comissió Europea.

La societat ha anunciat l’ampliació de la seva capacitat de producció, adquirint les quatre naus de l’antiga fusteria de Can Castells, també situades a Sant Hipòlit de Voltregà. La compra suposa una ampliació de les àrees destinades a la producció i magatzem de més de 2.500 metres quadrats.

L’empresa segueix apostant per la fabricació local dels productes que comercialitza sota les seves marques Albiral i Arthur Holm. “El nostre avantatge competitiu es basa en la funcionalitat i en el cuidat disseny estètic dels productes que fabriquem. La nostra missió és dotar les sales de reunions i sales de conferències de solucions tecnològiques exclusives i personalitzables, que ajudin a fomentar la creativitat, la col·laboració i la presa de  decisions. No competim en costos, competim en enginy.”, comenta Montse Romero, directora comercial de la firma.

L’empresa, amb un equip de 35 persones, ha llençat aquest any diversos productes nous al mercat i ha obert un show room a París i una nova oficina a Barcelona.