La Vall del Ges convoca el concurs de cartells «Sexe jove»

La iniciativa aposta per una sexualitat sana

Redacció Osona.com
08 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:06h
Les regidories de Joventut dels tres municipis de la Vall del Ges, Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç, organitzen una nova edició del concurs de cartells “Sexe jove”. El termini de presentació d’originals és obert fins al 12 de febrer de 2016, al Torelló Jove, a la biblioteca L’Esqueller de Sant Pere de Torelló, a l’Ajuntament de Sant Vicenç o al Punt 16 de Borgonyà.

Al certamen hi poden participar persones majors de 12 anys, amb un màxim de dues obres, que han de ser originals i inèdites. És imprescindible la creativitat i la sensibilització pel tema de què tracta el concurs: una sexualitat sana. Els treballs es poden presentar amb qualsevol tècnica plàstica (oli, fotografia, il·lustracions, etc.) i mida A-3. Ha de constar-hi el títol. L’autor del cartell guanyador ha de realitzar, si s’escau, les modificacions necessàries per tal de facilitar-ne la impressió i la difusió.

El jurat estarà format pels regidors de Joventut de Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç i una persona de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló. Hi ha un premi en metàl·lic per a cada categoria: de 12 a 16 anys, el premi serà de 80 euros; i a partir de 17 anys, serà de 300 euros. El jurat pot declarar desert el premi i la decisió és inapel·lable.

La convocatòria del concurs s’ha fet a través d’unes postals amb les bases, en les quals es reprodueix un dels cartells guanyadors de l’edició de l’any passat, obra de Cristina Riera Tomàs.
Arxivat a