El Foro Europa 2001 distingirà la tasca del jove empresari Pau Ridorsa

L'homenatjat té una empresa a Manlleu i negocis amb Xina i Japó

Pau Ridorsa
Pau Ridorsa | Linkendin
Redacció Osona.com
07 de gener del 2016
Actualitzat a les 16:56h
Pau Ridorsa, de 26 anys, rebrà el proper 22 de gener a Madrid una de les medalles d’or del Foro Europa 2001 per la seva “trajectòria professional”. Aquest fòrum va ser fundat el 1996 per José Luís Salaverría amb la intenció de generar trobades per a l’intercanvi i divulgació d’idees i coneixements entre els representants de la vida empresarial, política i cultural. Ha distingit personatges d’àmbits molt diversos, entre els quals Artur Mas o el publicista Lluís Bassat, i és un dels més prestigi d'Europa.

Ridorsa, tot i la seva joventut, té una àmplia experiència empresarial que va gestar en una estada a Londres. Resideix a Seva i, en aquests moments, disposa d’una empresa de càtering i producte envasat a Manlleu. A més, fa d’intermediari amb empreses que subcontracten la seva producció a llocs com Xina o Japó. És el vicepresident a la Catalunya Central de l’Associació Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC).

“Ha estat una sorpresa, no m’ho esperava, més que res per la meva edat”, ha declarat Ridorsa a Osona.com. “És un honor rebre una distinció que han atorgant a gent tan important”, ha afegit.

 
Arxivat a