Nani Roma pateix problemes amb el fang a la segona etapa del Dakar

El pilot de Folgueroles perd gairebé 46 minuts en quedar-se encallar en un tram de fang | Laia Sanz s'ha classificat en la 14a posició

Nani Roma al Rally Dakar 2016, segona etapa
Nani Roma al Rally Dakar 2016, segona etapa | KH-7
Anastàsia Klimkovich
05 de gener del 2016
Actualitzat el 06 de gener a les 12:43h

Després de la suspensió de la primera etapa del Rally Dakar a causa de les pluges, el dilluns va arrencar la competició amb la segona etapa, tot i que també ha resultat modificada.  L'organització va decidir a primera hora del matí en retallar l'especial de la jornada i el tram va passar dels 510 quilòmetres inicials a 386 que es van disputar. El pilot de Folgueroles, Nani Roma ha viscut un dia complicat en la segona etapa del Dakar: ha perdut 46 minuts després de quedar-se atrapat pel fang.

Roma es troba a 48 minuts del líder de l'etapa, el francès Sebastian Loeb de Peugeot, i gairebé ha dit adéu a poder optar al liderat. Segons el de Folgueroles, ha estat error seu a causa de la navegació.

Per la seva banda, Laia Sanz s'ha classificat 14a en aquesta segona etapa, després d'estar entre els 10 primers a l'inici de l'especial. En acabar la prova Sanz s'ha mostrat molt contenta amb el resultat: "M'he trobat molt a gust amb la KTM i estic satisfeta perquè no esperava estar tan ben situada". A la general la pilot de Seva es troba en la 19a posició.
 

Laia Sanz al Rally Dakar 2016, segona etapa Foto: KH-7.