Manlleu treballa per dotar-se d'un Projecte Educatiu de Ciutat

El pla té per objectiu detectar les mancances del sistema i posar-hi remei

Redacció
29 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:11h
Manlleu ha començat a preparar un Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) amb l'objectiu de "desenvolupar la funció educadora que té la ciutat en el seu conjunt, com també el procés de desenvolupament integral de tots els ciutadans", segons una nota de premsa emesa per l'Ajuntament. La iniciativa pretén donar una mirada educativa àmplia de tot el municipi, i detectar les necessitats i problemàtiques per donar-hi una resposta conjunta entre l'administració i la ciutadania.

Es tracta, per tant, d'un procés transversal i participatiu, que requerirà la implicació i el compromís de l'Ajuntament i de tots els agents educatius de la ciutat. Per ara, el projecte està en la primera fase i de moment hi treballa un grup motor format pel personal tècnic i polític de l'Ajuntament que rep l'assessorament del Servei d'Educació de la Diputació, que participarà en totes les fases del mateix.

La primera fase del PEC, on es fa un diagnòstic de la situació actual i es defineix el mapa dels recursos del municipi, finalitzarà el mes de gener amb la seva presentació pública. En una sessió oberta s'apuntaran les grans línies de treball i es constituirà el grup impulsor del projecte. Finalment, el mes d'abril es farà el fòrum de validació del procés i de les propostes d'actuació.

 
Arxivat a