El Club Super3 rebrà el Toni d'Honor dels Tonis de Taradell

La festa reconeix la tasca del club infantil, que enguany arriba als 25 anys

Els personatges del Club Super3
Els personatges del Club Super3 | TV3
Redacció Osona.com
29 de desembre del 2016
Actualitzat el 02 de gener del 2016 a les 8:33h
El Club Super3 rebrà el Toni d’Honor de la festa dels Tonis de Taradell, que se celebrarà el cap de setmana del 9 i 10 de gener. Aquesta distinció es va crear l'any 2012 amb la intenció de fer un reconeixement a una persona, empresa, associació o institució que difongui a través del seu treball els elements patrimonials i culturals del territori català.

Fins al dia d'avui s'ha reconegut a Casa Terradelles, Òmnium Cultural, el programa de TV3 "Espai Terra" i la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Enguany el Toni d'Honor vol reconèixer la llarga trajectòria del Club Super 3 que arriba als 25 anys i s'ha convertit en el club infantil més gran d'Europa.

L'Associació dels Tonis de Taradell, els organitzadors de la festa, han destacat “l’objectiu del Super3, que és aconseguir que els súpers hi trobin un espai de diversió i entreteniment de qualitat, i també una finestra propera per crear, expressar-se i relacionar-se”. També han valorat “la posada en marxa per part del Super3 de diverses accions com programes educatius, la revista Súpers! o, fins i tot, la Festa dels Súpers”.

Segons l'associació, “la voluntat pedagògica del Super3 cap als més petits, i els valors que transmet han estat claus per ser escollit Toni d’Honor". Els Tonis Taradell afirmen que “comparteixen aquesta filosofia, ja que fa molts anys que treballen amb l’objectiu de difondre la cultura popular i tradicional del territori als més petits”.

A partir del dia 9 de gener es podrà seguir la jornada i totes les activitats organitzades a la festa dels Tonis en directe per Ràdio Taradell o bé a través del seu web.
 

Recull de galeries de fotos de la festa dels Tonis de Taradell

Recull de galeries de fotos de la festa dels Tonis a Osona

 

Passant dels Tonis de Taradell. Foto: Adrià Costa

Arxivat a