Ivan Límia i Bàrbara Ramon guanyen la cursa Sant Silvestre de Calldetenes

Més de 240 atletes participen a la competició

Redacció Osona.com
28 de desembre del 2016
Actualitzat el 29 de desembre a la 13:13h

Genís Ferràndez, Ivan Límia, Jordi Comas, podi masculí. Foto: Josep M. Costa.

La segona edició de la cursa de Sant Silvestre de Calldetenes va ser un èxit de participació, amb un total de 240 corredors. La cursa es va celebrar aquest diumenge, 27 de desembre, i constava de tres recorreguts infantils i un d'absolut pensat per als adults, de 5 quilòmetres.

En la categoria absoluta masculina, el vencedor va ser Ivan Límia. L'atleta del Club Atletisme Montornès va realitzar el trajecte amb un temps de 15 minuts i 20 segons. Molt a prop de Límia, va arribar l'atleta de Muntanyola Genís Ferràndez (CA Granollers), amb una marca de 15 minuts i 24 segons. L'últim esglaó del podi va ser per a Jordi Comas, a 11 segons del vencedor.

Pel que fa a la categoria absoluta femenina, la guanyadora va ser Bàrbara Ramon, de l'Agrupació Atlètica Catalunya, amb un temps de 17 minuts i 16 segons. La vencedora ja va quedar segona l'any passat. Ramon va dominar la prova des del principi i va marcar un nou rècord femení de la cursa, rebaixant 16 segons el registre de l'any anterior de Laia Andreu. La segona posició va ser per a la seva companya de club, Míriam Ortíz, amb 18 minuts i 20 segons. Finalment, el tercer lloc el va ocupar l'atleta d'Hostalets de Balenyà Sílvia Segura (Ca Les Tortugues), amb una marca de 18 minuts i 56 segons.

La jornada atlètica va finalitzar amb l'entrega de trofeus i un sorteig de diferents productes, entre ells, un cap de setmana en una casa rural i diferents vols amb helicòpter.