Els comerciants de Calldetenes participen en un vídeo promocional

L’espot ha estat enregistrat amb el format "donut selfie"

Vídeo dels comerciants
Vídeo dels comerciants
Redacció Osona.com
17 de desembre del 2015
Actualitzat el 19 de desembre a les 8:13h

L’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes (ACISC) va presentar aquest dilluns al vespre, enmig de molta expectació, la Donut Selfie, un vídeo promocional en el que hi participen els comerciants, i la nova campanya de Nadal “Calldetenes t’ho dóna tot”, en una festa a l’Auditori Teatre Calldetenes. La gala va reunir més d’un centenar d’associats, familiars i representants locals.

La nova junta i els associats porten des del mes de juliol treballant amb un vídeo promocional dinàmic, amb la productora Lemur Films. El format audiovisual escollit va ser la donut selfie: una tècnica de vídeo gravada amb telèfon mòbil que, a més de mostrar un rostre com en una foto selfie tradicional, també s’ensenya el què hi ha al voltant a través d’una panoràmica de 180 graus.

El vídeo s’organitza en un total de 12 tipologies de comerços i serveis per mostrar la gran riquesa del teixit empresarial de Calldetenes: perruqueria i estètica, petit comerç, tallers mecànics, fruiteria i agroalimentària, restauració, salut i teràpies naturals, peixateria, forns i pastisseria, carnisseries, fusteria i marcs, ferreteria i industrials, i gimnàs i tatuatges. En total, hi han participat una trentena d’establiments.

Paral·lelament, des del 15 de desembre fins al 5 de gener, 45 associats de l’ACISC repartiran uns 25.000 rasques entre els seus clients que podran guanyar premis valorats en més de 2.700 euros. Les butlletes guanyadores contenen més de 1.000 regals que s’han de bescanviar ens els mateixos establiments.