El Nadal, a Calldetenes

El municipi s'omple d'activitats entorn les tradicionals festes nadalenques

Anastàsia Klimkovich
16 de desembre del 2015
Actualitzat a les 15:54h

Cartell, Calldetenes amb la Marató i Sant Tomàs. Foto: Aj. Calldetenes

Amb el Nadal a tocar, Calldetenes s'omple d'activitats nadalenques i tradicionals, el poble acollirà mostres de pessebres, pastorets, bitlles catalanes i activitats infantils, entre d'altres. A més de les propostes lúdiques per aquestes festes, i per sisè any consecutiu, l'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes se sumaran a l'ambient nadalenc amb una campanya de fidelització. Els establiments del municipi repartiran 25.000 rasques amb més de 1.500 premis valorats en 2.700 euros.

Les activitats començaran aquest diumenge, 20 de desembre, a les 8 del matí, amb la tradicional portada del pessebre a Matagalls del Club Excursionista Calldetenes. També tindrà lloc la inauguració de Mostra de Pessebres de Calldetenes, que aquest any arriba a la 31a edició.

Entre els actes que més destaquen, el mateix diumenge a l'Auditori Teatre Calldetenes tindrà lloc una vesprada solidària per recollir fonts per La Marató de TV3 i l'Associació Sant Tomàs, a partir de les 17:30 hores. L'Auditori s'omplirà de teatre i música amb la desfilada de pijames, exhibició de hip-hop, cantates de nadales i concerts.
 

Consulteu tota la programació detallada