La Fira de Santa Llúcia porta el Nadal a Vic, Taradell i Prats de Lluçanès

Les tres localitats celebren el tradicional certamen, amb activitats per a tots els gustos

La Fira de Santa Llúcia de Vic, aquest cap de setmana
La Fira de Santa Llúcia de Vic, aquest cap de setmana | Josep M. Costa
Redacció Osona.com
15 de desembre del 2015
Actualitzat el 16 de desembre a les 11:17h

Fira de Santa Llúcia de Taradell. Foto: Josep M. Costa


La Fira de Santa Llúcia marca l’inici del Nadal a les nostres contrades. El tradicional certamen ha arribat aquest cap de setmana a diverses localitats de la comarca: Vic, Taradell i Prats de Lluçanès han vist com els seus carrers s’omplien de parades amb els colors nadalencs dels avets, els tions i els pessebres.

A Vic, la Fira de Santa Llúcia s’ha celebrat els dies 11, 12 i 13 de desembre a la plaça dels Màrtirs. Unes 20 parades han ofert als visitants tot tipus de productes artesanals relacionats amb el Nadal com figures pel pessebre, avets, tions, objectes de decoració i també productes d'alimentació com torrons i garapinyades. Al costat de les parades hi havia una zona d’activitats adreçada als més petits on es feien tallers de fanalets i d'imants, sessions de contacontes, una xocolatada, un concurs de dibuix i passejades en poni. Les actuacions dels Sagals d'Osona i la Colla de Gegantera i Grallera del barri de Santa Anna van completar el programa.
 

Fira de Santa Llúcia de Vic. Foto: Josep M. Costa


La Fira de Santa Llúcia de Taradell arribava enguany a la 40a edició. El actes van arrencar el dissabte i van continuaran tot el diumenge, quan les tradicionals paradetes a la plaça de Santa Llúcia i a la plaça del Gili. A les 5 de la tarda el Patge Reial va recollir les cartes dels més petits.

Les activitats relacionades amb la fira de Prats de Lluçanès van començar el divendres i s’han allargat fins aquest dimarts. El municipi ha acollit exposicions de bestiar boví i aviram de Nadal, com també maquinaria agrícola i d'automoció. No hi han faltat les parades de productes artesans, concerts i un munt d’activitats complementàries.
 

Recull de fotos de la Fira de Santa Llúcia a Osona


La Fira de Santa Llúcia de Prats de Lluçanès, aquest diumenge. Foto: Ajuntament de Prats de Lluçanès

Arxivat a