La Diputació lliura el catàleg de camins municipals de Tona

El document ha inventariat 33,9 quilòmetres de vies locals

Redacció Osona.com
12 de desembre del 2015
Actualitzat el 16 de desembre a les 11:29h

Jordi Fàbrega i Josep Salom, a l'Ajuntament de Tona. Foto: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona he realitzat el catàleg d'inventari dels camins municipals de Tona. El treball va ser lliurat aquest dijous pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcalde de Tona, Josep Salom.

El catàleg de camins municipals és un document que analitza els trets fonamentals del conjunt de vies municipals existents en el terme municipal. En total s'han inventariat 22 camins que sumen un total de 33,9 km, escollits d'acord amb les indicacions dels tècnics encarregats de la redacció i representants de l'Ajuntament, entre els quals hi ha regidors, agutzil i tècnics.

A partir d'aquesta informació de base formada per un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm, es va realitzar un treball de camp amb visites al conjunt de camins i recollir dades descriptives pel seu posterior processament informàtic.

Aquests 22 camins inventariats són utilitzats tant per a la circulació de vehicles en l'àmbit particular i econòmic, especialment en explotacions agràries, com per a activitats de lleure. De cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum de les seves característiques, un plànol de situació a escala 1:5.000 en la que es defineix el seu traçat i la seva numeració en PK, la toponímia complementària i els elements més remarcables, a més d'un recull fotogràfic.

 
Arxivat a