Joan Tardà a David Fernández: «Deixa'ns el vot! El gestionarem amb honradesa»

ERC celebra el seu acte central de campanya a Osona a l’Orfeó de Vic, on reclama el vot de la CUP | També hi han participat Marta Rovira, Santi Vidal i Gabriel Rufián

Joan Tardà a l'acte d'ERC a Vic.
Joan Tardà a l'acte d'ERC a Vic. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
12 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:17h

Joan Tardà, aquest divendres a l'acte de Vic Foto: Adrià Costa


El número dos a les llistes d’Esquerra Republicana al Congrés, Joan Tardà, ha enviat un missatge aquest divendres des de Vic a l'exdiputat de la CUP David Fernández que, en un debat amb ell mateix a la seu de CCOO la setmana passada, va dir que potser votaria ERC a les eleccions del 20-D. “David Fernández, deixa'ns el vot! El gestionarem amb honradesa, a peu de canó, en el combat, gestionarem els teus anhels, que s’assemblen molt molt als nostres", ha demanat el republicà. Tardà ha fet les declaracions poc després que el cupaire Quim Arrufat hagi assegurat que si vota optarà per En Comú Podem.

El míting era l'acte central de campanya d’ERC a Osona. S’ha celebrat a l'Orfeó Vigatà de Vic, i ha comptat amb unes tres-centes persones. A més de Tardà, hi han participat Gabriel Rufián, cap de llista al Congrés; Santi Vidal, cap de llista al Senat; Joan Capdevila, número 5 de la candidatura; Marta Rovira, secretària general d'ERC; i Rosa Altimiras, candidata osonenca.
 
En la mateixa línia que Tardà, Marta Rovira ha fet una crida perquè el 20-D tots els independentistes surtin a votar: 'La millor manera de dignificar el mandat democràtic que tenim per construir una república és que els independentistes tornem a guanyar unes eleccions. No tenim res més: urnes, democràcia i eleccions. No pot ser que hi hagi independentistes abstencionistes: votem i guanyem!”.
 
Per la seva banda,, el cap de llista Gabriel Rufián ha llançat un missatge als qui creuen que un canvi de govern és possible: “Les propostes de canvi de l’Estat espanyol són un acte de fe: l’única manera de fer un referèndum vinculant a l'Estat és que guanyi Podemos o IU per majoria absoluta però, segons totes les enquestes, el PP tornarà a guanyar”. I ha afegit: “Aquí ja hi ha una majoria de canvi, per què hem d’esperar que hi sigui en un estat on no hi serà?”
 

Gabriel Rufián fotografiant-se amb un simaptitzant, aquest divendres a Vic Foto: Adrià Costa

Arxivat a